tisdag 19 maj 2009

Jag tömmer min mobilkamera.

Det kanske kan vara på sin plats med en varning för usel bildkvalitet på alstren som förekommer i det här inlägget, men jag hittade ändå ett och annat i min mobil som jag vill dela med mig av.


När jag åkte tåg igår kunde jag inte sluta titta omslaget till SJ:s kundtidning Kupé. Där fanns den här bilden på Lotta Engberg, där hon via något fotoredigeringsprogram förvandlats till sin egen halvkoreanska lillasyster från förorten.

Hur lyckad var den här förpackningsdesignen, egentligen? Läkerols nya tuggummi smakar ... Saliv?

Och så hittade jag en bild på mina kära, nya träller. Det var en intressant känsla att ta på sig träskor igen. Som sjuttiotalsbarn spenderade jag, förstås och märkligt nog, alla sommarmånader i träslulade skodon. Därför kändes det omedelbart bekant att klampa omkring i denna uppdaterade version av clogsen. Ett litet vingel och sen gick jag som om perioden efter sommaren –78 aldrig ägt rum.

, , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Nipe sa...

Lotta Engberg ser ju helt fruktansvärd ut! Vilka otäcka tänder...

Anonym sa...

Bra idé till en blogg. Alla tömmer sina mobil på alla bilder och skickar in. Snacka om dokument för eftervärlden. Vad ska den heta? Container?

Lina sa...

hahaha

Unknown sa...

Satt å skrattade högt åt dina kommentarer till bilderna, så himla roligt. Och sant. :)