torsdag 28 maj 2009

Nu kan alla se mina kalsonger i GP.

Om något år eller så, är jag helt övertygad om att GP kommer att fråga sig:
– Vad var det vi var så rädda för? Det här med Twinglylänkar är ju lika självklart som att äta glass en varm sommardag.
Vad det handlar om är att GP äntligen tagit sitt förnuft till fånga och börjat synliggöra bloggar som länkar till deras artiklar. Och den västsvenska bloggvärlden jublar.
När jag var inne på GP hittade jag min egen länk till det här gamla inlägget, från augusti förra året. En ganska kul kalsongreflektion (om jag får säga det själv) som den som nu (mot förmodan) läser på GP om giftet i Björn Borg-kalsongerna nu hittar lätt som en plätt. Den tål faktiskt att läsas om, inte minst för kommentarernas skull.

, ,

2 kommentarer:

Kocken sa...

Ja jag tycker att man ska hänga med säger Kocken. Det kan du inte säger Pingvin. www.metrobloggen.se/kockenochpingvin

Pseudonaja sa...

Solen har äntligen gått upp över Västkusten! :)