torsdag 21 maj 2009

Mer röstningsreklampyttipanna.

En anonym kommentator ledde mig till Vårt Göteborg. Där får jag klarhet i vad man vill med den där EU-valskampanjen:
"– Vi hoppas att lite humor och snygg färg och form ska få göteborgarna att känna sig manade att utnyttja sin demokratiska möjlighet och gå och rösta, säger Bill Werngren, chef för valnämndens kansli i Göteborgs Stad."
Men oj, vilken fin mellanblå färg och vilken snygg fyrkantig form!
Kolla ett sånt skojigt skämt! Hahaha, nu måste jag gå och rösta!


,

6 kommentarer:

Christina sa...

Vilken tur att jag såg den här bilden på din blogg för jag har undrat varför jag ska rösta och vad valet kan innebära för mig som individ. Nu vet jag. Tack Göteborg för att ni rätade ut mina frågetecken.

Widham sa...

Jag känner ju Bill... Var snäll mot honom... eller förresten ibland får folk skylla sig själva.

Anjo sa...

Herregud... Hur fel kan man tänka egentligen?

The Girls Of Florida sa...

Bra att du forskat åt mig, nu råder inga tvivel på vad jag ska rösta på.

Anonym sa...

Ingen röstade utom Bill,
Men det är kanske det dom vill

Ska det vara så svårt att förstå?
Reklamen är tänkt att spegla de valbaras nivå

Nemo sa...

Alla låg på soffan och tjôsta,
utom Gösta som inte såg reklamen, så han gick och rösta