fredag 26 december 2008

Reprissändning # 3

Idag har jag en exklusiv makeover att bjuda på som reprissändning. Den är ursprungligen från december förra året:

Jag brukar säga att jag inte bjussar på fulbilder av mig själv.
Men det är inte sant.
En gång i tiden bjussade jag på en av tidernas fulaste bilder av mig själv.
För Expressens alla läsare.


En makeover som visar att ingenting är omöjligt.


Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Dammråttan sa...

:D

Anonym sa...

Jag sparar ju inte tidningar, annars hade jag kunnat visa reportaget i samma kvälsstidningsbilaga där jag representerade "sjuttiotalistföräldrarna". Problemet var bara att jag inte motsvarade någon av de "fördomar" eller normer som skulle gälla för sjuttiotalistföräldern. Det var i varje fall bilder på mig och mina spattiga barn. :)

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

HAHAHAHAHA!
Sköning!

/Klaus

listoplisto sa...

Men jösses vilken snygg efter-bild!

Anonym sa...

Varför får jag filmtiteln "The Hotti & The Nottie" i huvudet?

Jag menar inte att den "före" bilden var ful. Bara att det blir stor kontrast.