onsdag 24 december 2008

Good jul

Med den uppenbara rubriken tänkte jag så klart önska dig en riktigt fröjdefull jul och dessutom passa på att berätta att jag kör lite reprissändningar à la statstelevisionen på DDR-Sverigetiden de närmsta två veckorna.

Här kommer reprissändning nummer ett, den är skriven för ganska exakt ett år sedan och handlar om ... ja, det ger sig ganska snart:

När Jonathan var sjuk häromdagen och hade hög feber så fick han en slags vätskeersättning. Då kom jag och tänka på en gång för något år sedan när Johan var jättedålig, fast den gången i maginfluensa. Vi snackar Kräksjuka med stort K.
När han var som sämst ringde jag hans storasyster, som är läkare, för att få lite goda råd. Medan jag talade med henne i telefonen hörde jag en svag och ynklig röst inifrån Johans sjuksäng: ”Fråga om jag ska ta Regain”.
Med tanke på hur Johan ser ut på huvudet kunde jag inte annat än stilla undra om det inte var lite sent påtänkt och varför just denna fråga blev prioriterad i denna eländiga stund.


Regain är ett medel mot håravfall.

Lite sent påtänkt.


Han menade förstås Resorb, som vätskeersättningen heter.

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha, klart man ska tänka på sitt utseende även om man är lite krasslig