torsdag 11 december 2008

Vi blåser faran över för dvijdvs?

Idag stängde detvarintejagdetvarsossarna-Linda ner sin blogg.
Eftersom det senaste inlägget (som nu är borttaget) innan detta handlade om hur hennes polis-David blivit inkallad till två chefer för att diskutera det olämpliga faktum att hans sambo har en blogg, blev jag och många med mig oroliga att det var för gott.
Nu har den lyckligtvis öppnat igen. Läs hur Linda resonerar här.

Här kan du dessutom läsa om hur Nemo reflekterar över Lindas situation (och drar paralleller till när han en gång blev inkallad till sina chefer en gång för att stå till svars för det faktum att han var en nykter alkoholist).

Jag hoppas att du orkar och kan gå vidare, Linda. Du behövs.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack fina du!
Men dom sa aldrig att det var olämpligt att jag har en blogg, mer att det kanske är olämpligt att skriva som jag gjorde i det där inlägget i augusti. Och det hade dom rätt i.
Över och förbi, nya friska tag.

Ulrika Good sa...

Linda: Skönt att höra. Jag var orolig där, ett tag.

deeped sa...

Hon har ju stängt bloggen idag igen.