fredag 20 mars 2009

När barn ser på sillreklam.

När man väl releasat en reklamfilm för hela svenska folket väntar man förstås spänt på reaktioner.
Tråkigast: inga alls.
Mest förväntade gallspyor: kommentatorsgänget på DagensMedia.se
Roligast: en spontan glädjeyttring från ett barn.
(Även om detta specifika barn råkar vara släkt med upphovsmannen kan jag lova att det är hundraprocentigt oregisseringsbart i det här fallet, eller hur Abbepappan?)

7 kommentarer:

Dammråttan sa...

Menar du att du inte fick några reaktioner här? Eller till jobbet. Jag har förresten inte sett dem på TV än. Men här. Nu när de är synkade gillar jag dem bättre ;) Visade för min dotter, nu efter att jag varit inne och kikat hos Abbes pappa. Hon har ingen humor, min dotter. Blev alldeles upprörd över att den stackars mannen ramlade och blev slagen med en fisk. (3 år). Får visa den för sönerna när de kommer från skolan och se deras reaktion. Har en känsla av att de gillar humorn bättre.

Ulrika Good sa...

Dammråttan: Det mendade jag absolut inte! Jag pratade rent generellt, att det är tråkigt när man inte får några reaktioner, då har man misslyckats. Jag menade verkligen inte att sura över hur det har varit här, det har varit gott om värdefulla reaktioner.

Dammråttan sa...

Okej, tänkte väl att det inte var din grej att sura över bloggkommentarerna :)
Blev lite nyfiken. Hur brukar ni få reaktioner annars? Hör vanligt folk av sig till firman med sina åsikter, eller är det mer annat branschfolk som säger vad de tycker?

Tänk du har fått mig att fundera över en värld som bara är ett mellanspel i mina TV-program annars.

Anonym sa...

Det är ett bra hantverk i filmerna. Men de är för slätstrukna. Sticker inte ut - känns inte nytt. Tyvärr :-(

Anonym sa...

Usch för Dagens Media kommentarer. Varför får jag känslan av att de som kommenterar aldrig har haft ett
riktigt jobb.

Anonym sa...

Det är en nyttig erfarenhet, att en reklamfilm inte alltid skapar den impact man trodde på. Kanske var folk mer intresserade av vädret just då. För det är ju precis såna saker vi har att brottas med varje gång vi gör reklam.

Abbes pappa sa...

Absolut! Abbe regisserar man inte hur som helst. Inte ens en kille som Oskar Bård, skulle jag gissa.

Det här är äkta.