onsdag 25 mars 2009

Visst funderar man på

hur det ser ut när Wanja Lundby-Wedin hälsar på sig själv i framtiden?

Den här filmen har inte med just Wanjas situation att göra, utan är en reklamfilm för Göteborgs Räddningsmission där vi medvetet "kidnappade" AMF:s mångåriga koncept:


Kan det vara så att LO-Wanja är så van vid att fördöma kapitalet att hon fastnat i vinkelvolten och inte fattar att hon själv representerar kapitalet den här gången?

Här kan du läsa när Göteborgsadvokaten reder ut begreppen som bara han kan.
, , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ångrar sig? Kyss mig baklänges! Hon är bara rädd om sitt fega skinn.

Vem har, bland annat, haft i ansvar att tillse, att såna här oegentligheter inte sker? Jo, Wanja Wendby-Lundin!! Hon har gjort ingenting i den vägen. Varför? Därför att hon är en oduglig uppkomling. Och inte bara det. Utan dessutom därför att hon är delaktig i konspirationen, och belönas för sitt mygel med smällfeta arvoden i 24 styrelser. Tjugufyra!!!! Liksom hela den mutade LO-toppen. När hon tillstyrkt eländet har hon alltså i det tysta främjat sitt skamlösa egenintresse. Jag säger bara 1 ord:
.
KORRUPTION!
.
NER med rögröna smörjan i Nybroviken. De är likadana allihop. Nej förresten. Miljösynpunkt. Nån förbränningsstation eller slutförvaring.

- Peter Ingestad, Solna

Ulrika Good sa...

Peter: Vadå ångrar sig? Har jag sagt ett ord om det? Ingången i din kommentar kan tyda på två saker:
1. Spamkommentar.
2. Du lyssnar inte på vad andra säger.
Jag är inte speciellt förtjust i någotdera. Även om jag i princip kunde hålla med om en del av det du säger, får man uppföra sig anständigt i sin tur när man framför dem.

Anonym sa...

Fattar inte riktigt kopplingen till Wanja Lundby-Wedin, men videon var riktigt snygg och tänkvärd.

/Johan

Ulrika Good sa...

Kopplingen är AMF:s reklamkoncept sedan många år: "Hälsa på dig själv i framtiden".

Reklamfilmen hade inte med Wanjas specifika situation att göra, bara ett exempel på hur vi använde det konceptet för Räddningsmisisonen.
Jag kanske skulle ha förtydligat det.

Ulrika Good sa...

Johan: Nu har jag förtydligat det.