tisdag 31 mars 2009

Tanten sabbar allt babyn byggt upp.

Eftersom jag är en reklamsnobb (som dessutom jobbar med ett konkurrerande tubpålägg) så avskydde jag förstås redan Kavlis dansade baby, men det gjorde inte svenska folket, den scorade skyhögt på liking, som det heter.

Min gissning är att Kavlis nya reklamfilm, den dansande tanten, kommer scora lika skyhögt på hateing.

, , ,

15 kommentarer:

Christina H sa...

"Alla älskar" ?
Inte jag. Inte den förra och inte denna. Pinsamt är ordet.
Häpnadsväckande att så många trodde babyn dansade på riktigt. Suck! (på svenska...)

Kristina af Knusselbo sa...

Jag ser inte mycket reklamfilm, men den där jäkla tanten har jag inte lyckats undvika. Mycket riktigt ett veritabelt hatobjekt! ]:)

Smamman sa...

Jag tycker att de borde tänka lite mer på oss stackars utlandssvenska abonnenter som måste förklara alla reklamfenomen för våra oförstående sambosar?
Eller iallfall att reklamfilmerna visas utomlands. Pinsamt :-)

Anonym sa...

Ja, det är under all kritik. Verkligen ALL tänkbar kritik. MJ

Anonym sa...

Hmm ingen bra reklam. Men det finns värre. Colorama radioreklam. http://media.resume.se/?id=1600&type=4

annalin sa...

Are you kidding me?
Det finns ju inget läskigare än muskulösa dansande bebisar.
Som den i Ally McBEal.
Verkligen på samma nivå som flickan med snurrande huvudet i Excorsisten.

Och den gamla tanten är inte bättre hon. Det enda som är relevantare med den är att hennes väninnor nog har känt henne i 60 år och ändå blir överraskade av hennes dolda sida, (jfrt m babyföräldrarna, man vet ju aldrig när ens barn lärt sig något nytt)

Åsa Dahlqvist sa...

Nämen jag tycker att dansanta tanten är bra! Följetongseffekt och allt! Visst kanske man blir less på den när man sett den några gånger. Men det blir man ju av att se en kock som får en fisk i huvudet också. ;-)

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Ett ord:

Fruktansvärd!

/Klaus

lord Fredruk sa...

Det yttersta beviset för att vi faktiskt är i helvetet. Bränn byrån, bojkotta kunden för all framtid får bli konsekvensen.
Har inget över för reklamfolklighet.

Bloggerskan sa...

Jag älskade babyn. P g a överraskningseffekten. Sen är det väl ändå ingen som tror att han dansar på riktigt, Christina H?

Tanten är väl sådär halvkul, men mest p g a upprepningseffekten som Mrs D nämner. Något hatobjekt är det inte för min del, bara halvljumt.

Ämma sa...

Tanten är ju suverän!!

Anonym sa...

Framförallt är den alldeles för LÅNG! Ungarna skrek "MER" vid babyn, men tanten, hon slutar ju aldrig.

Dammråttan, som inte kan kommentera - igen

Ulrika Good sa...

OK. Jag förstår att vi inte kommer att komma till fullständig konsensus i frågan.
Det har jag full förståelse för. Det jag inte förstår är varför någon tycker att det krävs anononymitet för att inte tycka om en radiospot som vi gjort. Det är en viktig del av vår jobb att subjektivt diskutera vad som är bra och dåligt och den debatten dör i viss mån om den som tycker något måste gömma sig bakom anonymitet.

Anonym sa...

Faktum:
Radiospotten är en triljard gånger bättre än tanten. Det enda som är bra med tantfilmen är castingen på tanten som inte dansar. Hon till vänster.

MJ

Anonym sa...

Jag kommer lite efter alla de andra... Men kunde låta bli. Jag hatar också verkligen den reklamfilmen. Byter kanal när den kommer bara för att den är så extrem störig. Däremot gillar jag den nya ni ? har gjort med Abba med kocken som får en fisk i skallen... :-D // Lotta