onsdag 18 mars 2009

Tre

nomineringar blev det för oss i Guldägget.
Den här i DR, den här i Media och den här i Tidningsannonsering.
Jag har inte studerat alla nomineringar i detalj, men en sak som jag tyckte var väldigt märklig av det jag sett är att IQ-filmen Rus inte är nominerad. Den trodde jag var en av de absolut starkaste guldkandidaterna.
Det är roligt att Reklamförbundet spridit sina nomineringsgracer geografiskt till att även omfatta oss i Göteborg, nomineringsvernissaget som jag har varit på i kväll var ett välkommet nytt reklamevent i stan.
Där pratade jag en del med förbundets nye VD, Björn Rietz, vilket var väldigt trevligt och blev intervjuad av Digge Zetterberg inför en kamera vilket var ... Ehh, tur att ingen lyssnar på vad man svarar i sådana sammanhang. För jag är inte kvinna nog att bränna av ett analytiskt/genomtänkt/vitsigt svar på frågan om vilken som var 2008 års viktigaste reklamhändelse. Inte om jag inte får ett par timmar på mig.

(Björn Rietz blogg hittar du här.)

Lokalpatriotisk som jag är vill jag också säga grattis till övriga nominerade Göteborgskollegor:
F&B (11 nomineringar)
ANR (6 nomineringar)
Daddy (2 nomineringar)
Happy (1 nominering)
Sturm und Drang (1 nominering)

Här listar Resumé alla nomineringar och på Guldägget kan du se dem allihop.

, , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Mest anmärkningsvärt var att Sveriges i särklass tyngsta printbyrå 2008/9 inte hade mer än en enda nominering i print!

även om jag är den sista som ska gnälla.

mvh

M.J

Anonym sa...

M.J: Vad exakt menar du?

lord Fredruk sa...

Grats.

@Mattias: Kan man aldrig få vara lite subtil? Skärp dig eller bli journalist.

Anonym sa...

@M.J @lordFredruk Klart man får. Jag läste för snabbt, tyckte det stod "inte hade en enda nominering", och drog då slutsatsen att M.J missat att notera en av de femton. Jag ber om ursäkt och skickar blommor.

WELOVEVIRAL sa...

Grattis Good. Hoppas ni rullar hem ett ägg eller två

/Weloveviral

Ulrika Good sa...

MJ: Grattis till helt enormt resultat hittills! Det finns absolut många fler av era printar som mer än väl platsat.

Lord F och Weloveviral: Tack, tack!

The Girls Of Florida sa...

Ni kommer med all säkerhet inte gå lottlösa ur Guldägget. Men vart ska ni få plats med alla priser?
Lycka till!

Anonym sa...

Jag trodde ett tag att herr Fritzl hade rekord i inavel. Men just det, nu är det snart dags för årets stora reklambegivenhet. Dagen där branschen sätter på sig själv. Det är ju också en bedrift.