onsdag 16 december 2009

Hört på TV:

"Nu kan du som har Telias digital-TV hyra män som hatar kvinnor."
Tur att man känner till kontexten.

Telia, Män som hatar kvinnor

5 kommentarer:

Annica sa...

Svenska reklammakare är överhuvudtaget ganska dåliga på att vara inkluderande. Märker det eftersom jag är gift med en amerikan och ofta får förklara sammanhang för honom vad gäller TV/radio-reklam. Och då delar vi ändå en hel del kultur/historia/värderingar. Jag kan inte tänka mig hur svårt det måste vara om vägen är ännu längre än den från USAs östkust.

Tack för en trevlig blogg; läser ofta men kommenterar mera sällan.

Anna sa...

Haha! Jag skulle vilja se videon (eller inte kanske).

Victoria sa...

Haha! :o)

Anonym sa...

Jag tackar nej!

Lola sa...

Tänker på min farmor när jag hör sånt. Hon exkluderas allt mer från mediavärlden, även om hon är ganska inne för att var 87.