fredag 9 november 2007

AC/DC på svagström

Tycker du också det är orättvist att vissa är bättre än andra på olika grejer? Som att spela gitarr, som att lira i ett band? AC/DC, till exempel. Vore det inte jäkligt gött om dom var som vilka replokalsnissar som helst?
Och publikrespons?! Varför ska just superstjärnorna få allt jävla jubel? Tänk vad skönt om dom någon gång fick känna på hur det var att ha en trött fritidsgårdspublik?

OBS! Filmen är ett montage.
Andra bloggar om: , ,, , ,

6 kommentarer:

Erik F sa...

Pa samma tema: Ozzy har en dalig dag som klapp-ledare

Anonym sa...

Ulrika, jag dööööör! Där rök den fredagen

Anonym sa...

jag har en fråga till dig Ulrika som egentligen inte hör hit, men du bor på Särö så du kanske kan svaret och frågan är om du vet var i Särö mankell har sitt hus?

Ulrika Good sa...

Hej Anonym! Jag hoppas att du inte är en Mankell-stalker, men han lär bo på någonstans på södra sidan om Stallviken.

Anonym sa...

Jag läser en stor ödmjukhet mellan raderna. För är det inte så att det är du som är den där gitarrdemonen längst fram på scenkanten? Rätta mig inte om jag har fel. Det skulle din ödmjukhet antagligen inte tillåta. : )

Dan (gearhead) sa...

Jag kan inte låta bli att kommentera ett inlägg som handlar om mina husgudar. Det går bara inte. Men vad jag skall säga...hmmm...? Vid närmare eftertanke så skulle jag inte vilja kalla det här försöket till kommentar för direkt överlagd...
Men ändå.
Hepp!