tisdag 13 november 2007

Och idag tänkte alla Expressenläsare:

"Gud vad bra! Om jag köper tidningen idag och betalar 59 pix extra så kan jag först läsa om Bondefredriks pinsamma dejt. Sedan kan jag softa med Per Lagerkvists "Dvärgen". Fett najs!"



Andra bloggar om: , , , ,

5 kommentarer:

mymlan sa...

Well. Det gäller att knyta alla sorters läsare till sig.

Dvärgen är faktiskt en av de bästa böcker som skrivits...

Anonym sa...

Jag hade gladeligen betalat 59 spänn för att slippa läsa aftonbladet. Dvärgen är en av den astråkigaste böcker som nånsin skrivits, näst efter "tummen reser utomlands". Den där dvärgen är ett riktigt svin och jag undrar om inte hela soppan är en parafras på nazityskland, i nån mening. världens bästa bok är däremot "Nussekudden" av Håkan Jaensson. Bara följande beskrivning kan ju få vem som helst att snöra på sig skorna och knata till wettergrens:"Kalle är kuddberoende. Kudden följer honom genom dagis, skola och lumpen. När han tvingas välja mellan frun och kudden blir det problem. ..."

Nemo sa...

Hade det inte varit mer harmoni att toppa löpet med "Här gömmer sig den världberömde sångaren som är misstäkt för våldtäkt" samtidigt som Dvärgen kom ut...??

Anonym sa...

Hahaha, nemo, det var kul!
And I mean it.
/T

Ulrika Good sa...

Mymlan: Det är inte kvaliteten på Dvärgen som jag ifrågasätter, det är det faktum att man först gör allt för att tilltala det allra trashigaste i människor och sedan får den (numera) helt malplacerade kulturredaktionen göra en målgruppsmässig kovändning som inte hänger ihop någonstans med tidningens övriga image. Det skorrar väldigt falskt.

Dr Nic: Det är bara du som kan göra kovändningen mellan Dvärgen och Nussekudden :-). Men det hade nog varit mer relevant och sälja Dvärgen och erbjuda Nussekudden på köpet.

Nemo: Veckans stilpoäng!