söndag 4 november 2007

Vilken säsong var det nu igen?


Just det, sommar är det ju.

Nej, förresten. Det är Halloween.

Men vänta! Det är jul. Igen.

Samtliga bilder tog jag igår i en och samma butik. Säsongerna börjar så tidigt (finns det någon på den här planeten som köper glögg den tredje november?!) och en del håller på så länge att det bara blir... förvirring.

PS. Vad som låg i Sommartunnan? Jo, en liten Balle. Med len och krämig...


Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Julen håller på så länge att tomten hinner få ägg i luvan. Påsken håller på så länge att tomten hinner få gula tänder. Mockliga dej som har en kamera i mobben. Själv har jag börjat med svartvitt igen. Kort med vita ramar. Retro!

Ulrika Good sa...

Vem sa något om mobbe? Jag har alltid med mig en sådandär kamera på ben och ställer mig under det svarta skynket när jag hittar något spännande på Hemköp. Ibland har jag med pippifågeln också.