måndag 21 april 2008

Det satt långt inne

men idag blev det av:
Jag var ute och sprang efter jobbet.

Men en maklig och ganska kort springtur utefter havet i den sköna kvällssolen, är det verkligen något att malla sig över?
Nej, egentligen absolut inte, men jag gör det ändå.
Jag är stolt för att jag vann den retoriska matchen över den där latmasken som bor och frodas inne i mig. Den som har tusen argument på lager när det gäller att övertyga mig om att det finns bättre saker att göra efter jobbet än att träna.

En av anledningar till att jag kom iväg är förmodligen att jag obegripligt nog är anmäld till Vår-ruset (eller Vår Ruset som dom envisas med att kalla det).
Vete fan hur det gick till men jag och fem andra GOSS-tjejer ska tydligen vara med.

Du kanske är en luttrad Marathonlöpare som tycker att fem kilometer knappt är värt att värma upp för.
Men så är det inte för mig.
Fem kilometer är ungefär max vad jag kan tänkas orka springlunka. Om det inte är för många uppförsbackar det vill säga.

Men det går betydligt lättare när man har svängiga Amarula Tree med Amanda Jenssen (jag vet, jag är värsta fjortisinsnöad på henne just nu) i lurarna.
, , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ge mig dåligt samvete bara. Eller rättare sagt, tack för sparken i baken. Igår kväll satt jag i köket och tittade ut över landskapet samtidigt som jag filosoferade över hur det skulle kännas att ta en löpsväng. Idag gör jag verklighet av det och tänkte utforska en ny väg genom den gamla granskogen. Den är som viskande skogen i Fantomen. Eller varför inte läskiga skogen i Bamse. Får se om jag kommer ut ur den levande...

Ulrika Good sa...

Eller dunkla skogen i Mio min Mio. Varför ska skogen få stå symbol för så mycket läskigt?

Men då är jag ännu mer mallig då. Om jag lyckats inspirera dig att lubba ut i markerna.

Vi får väl jämföra träningsvärk till helgen?

Anonym sa...

By the way, Amandas låt är sjuuuukt bra. One in a million artist. Man får träningsvärk i öronen.

Anonym sa...

Sådär. Nu har jag sprungit genom skogen och har även skrivit om det. Vad trodde du? : )