måndag 21 april 2008

Vad har Sanna Nielsen genmensamt med Susanna Kallur? (Förutom namnet.)

Nu ska det tjatas Jan Gradvall. Igen.
Och DI Weekend. Igen.

Jan har satt fingret på något mycket sant. Igen.

I veckans nummer av nämnda blaska recenserade han Sanna Nielsens nya skiva Stronger och förklarar varför sånginsatser i tävlingssammanhang påminner om idrott. Svaret är att det är prestationer som uthållighet och styrka som premieras i båda fallen.
Det är därför Daniel Lindström vann över Darin och Marie Picasso besegrade Amanda Jenssen, hävdar han och tillägger:
"Det var också därför Sanna Nielsen fick flest telefonröster av svenska folket i finalen till Melodifestivalen. Att höra henne sjunga Empty Room, där det hörs att hon tar i med varje muskel i kroppen, är tårframkallande på ungefär samma sätt som när Susanna Kallur vinner i häcklöpning."

Vad tycker han om skivan då? Jo, "...misstaget man gör här är att man kombinerar dessa bombastiska låtar med ännu mer bombastiska arrangemang" är domen.
Och så beskriver han den typiska Bobby Ljunggren-kompositionen så här: "...som om den står längst fram i fören på Titanic och väntar på att bli fönad av en ishavsvind".

, , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Darin har det gått super bra för och det går bara bättre och bättre. Daniel gör ingening längre ;P

Anonym sa...

Haha men darin går det super bra för. Han lanserar just nu utomlands för fullt, uppträtt på The Dome (europas största musik konsert) och jobbar just nu på 4skivan :). Talang har han :D Han dansar dessutom grymt bra nu, känner knappt igen honom, www.youtube.com/watch?v=NQfiLw0fUcg kolla in detta om du har tid :d hoppas att du får en bra dag, krram.