lördag 19 april 2008

Varför jag aldrig skulle anlita Cederquist advokatbyråDen här annonsen i DI Weekend tyder på en av två saker om advokatbyrån Cederquist.

Antingen är de monumentalt kunskapsföraktande och tycker att de utan vidare kan klara av andra människors professioner. Så de gör sina annonser själva.
(Men jag är ganska övertygad om att de skulle protestera om någon skulle fundera på att konsultera sig själv i något juridiskt spörsmål.)

Eller så har de fundamentalt dåligt omdöme och har lyckats anlita den sämsta reklambyrån söder om polcirkeln.

I inget av fallen vill jag anlita dem.

(Om du klickar på bilden så kan du se hela härligheten bättre; sportdrycksadvokaten, killen som spelar ett gigantiskt luffarschack, tidtagaruret och hon som sitter på en trappstege.)

Andra bloggar om , ,

6 kommentarer:

Anne sa...

Pinsamt dåligt ja.

deeped sa...

*mohahahaha* Ett ultimat bevis på att en del kunder, de där som säger "reklam är väl inte så svårt" har fel.

. sa...

Så amerikanskt att det blir tyskt. Wunderbar!

Anonym sa...

Åhåhå. En DI-annons alltså. Där brukar man kunna hitta det lägsta skrapet och så även denna gång.

DI är en seriös tidning. Den läses av seriösa beslutsfattare. Därför blir reklamen seriös därefter. Inte överraskande att seriositetsbyrån Hilanders kablar ut den ena helan efter den andra där. Men hur tänkte de egentligen med vattenflaskan? En sån oseriös advokatbyrå skulle aldrig jag våga anlita.

Magnus Trogen sa...

Men "gedigen legal kompetens"? I motsats till all den illegala kompetensen där ute kanske...

Eric Lindesvärd sa...

Jag får dessutom intryck av att dom säljer sina tjänster billigt. Det här är lågprisannonsering i bästa Galne Gunnar-stil. Fast sämre utfört och utan prisangivelse. Kan man möjligen förhandla sig ner till 150 kr per timme för dom här lustigkurrarna?