fredag 11 april 2008

Typecastad

I egenskap av att vara en väldigt, väldigt gammal och väldigt, väldigt rynkig bloggare har jag blivit utsedd att testa det här:

Och jag är på intet sett nödbedd, tvärtom, jag ääälskar ju smink, krämer och sånt. Allt som eventuellt kan göra mig en smula mer fördelaktig.
Så här ska testas krämer! Det ska bli kul.
Återkommer med en rapport som förhoppningsvis kommer att berätta att min hy är exakt som den var när jag var tjugo.

Är det här resultatet för högt ställda förväntningar, måntro?


Läs även andra bloggares åsikter om , Derma Genesis, , hudvård

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag brukar smörja in ansiktet med fotcreme, eller fotkräm som jag tycker det ska stavas. Man blir mjuk och följsam. Nästan lite formbar, som Richard Reed i Fantastiska Fyran.

Jag skojar såklart. Själv håller jag mig konsekvent till diverse produkter från Biotherme. Om inte annat för att hålla den torra humorn i schack.

Abbes pappa sa...

Fan vad orättvist. Jag vill också bli typecastad. Ultraljudsmaskiner, stasband, blöjor, teckenspråksdvd eller vad som helst. Något måste väl gå att hitta på?

Anonym sa...

Jag har läst en del om sk antirynkkrämer och det var inte så rolig läsning, flera av dem innehåller tydligen ämnen som skapar ärrvävnad och genom det så bildas ny och mjukare/slätare hud. Läskigt. Visserligen vet jag inte om det gäller alla fabrikat. Ville bara skicka in en brasklapp.

Anonym sa...

Konkurrent till Blondinbella nu måntro?