fredag 4 april 2008

Så ska det faktiskt låta

Äntligen rockar det i "Så ska det låta"!
Frida Öhrn från Oh Laura (som gjorde musiken till gårdagens silveräggsvinnande reklamfilm Release me för Saab) gjorde just ett fantastiskt framträdande med underbart munspelsspel.
Annars har jag varit mycket besviken på det som en gång var ett av mina favoritprogram. Johan och jag har alltid bråkat om hur mycket som är spontant och hur mycket som är repeterat. Jag har (velat) tro att att mycket är spontant, medan han cyniskt har förstört hela nöjet genom att alltid tjata om hur inrepeterade alla låtar är.
Nu måste jag (även om det sitter långt inne) ge honom rätt. I princip ALLTING känns jätterepat med fjorton versers text utan att missa ett ord plus avancerad stämsång.
Då försvinner hela charmen med programmet.
Så tack, Frida Öhrn för något som ändå gav feeling.

PS. Nu sjunger Frida Release me så nu måste jag lyssna istället för att blogga. Om du missade det här måste du titta på reprisen. Jag gissar på ett Björn Gustafssonskt genombrott för Frida.

UPDATE Nu har jag sett reprisen också och sitter här tagen och tårögd. Release me-framträdandet är det bästa jag sett på teve på mången, mången god dag. Frida är så COOL och så BRA så det är löjligt.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fast är hon inte genombrottad redan? Hon har en himmelsk röst, i alla fall.

LindaH sa...

Hej!
Jag såg också precis på TV och tänkte, vem är den där fantastiska sångerskan Frida Öhrn? Därför surfade jag ut och hittade din blogg. Märkligt att deras jag fick så få poäng. Hennes sånger var bland det absolut bästa jag sett på Så ska det låta.

Förresten kul att du bloggar, jag tänkte också börja blogga nu när jag blir mammaledig.

Bästa hälsningar
Linda

Ulrika Good sa...

Stellan: Jo, låten och gruppen är ju monstergenombrottade. Men jag menade Frida själv som mediakelgris.
Linda: Poängen är inte så himla viktiga egentligen, Frida var vinnaren ändå. Lyckat till med bloggandet.

Anonym sa...

gah, ja gud vad hon är bra. tänkte också på det när jag satt här hemma i soffan å tittade på Så ska det låta. =)