onsdag 16 april 2008

Snart blir det ändring på det här

Jag vet att det varit kanske lite väl stort fokus på mode, trender, krämer och fashionistor här på sistone.
För att motverka att du som inte uppskattar sådant ska tröttna på mig lovar jag att jag ska lägga min välinsmorda panna i klädsamma små pytteveck, klia mig med mina elegant lackade naglar i min nyfönade frisyr och fundera ut minst ett par inlägg som är kulturella, håriga, grabbiga, skitiga, rejäla, robusta, lerstänkta, naturmuppiga eller något annat som kan fungera som en motvikt till det fluffigt fåfänga som just nu har ett numerärt överläge.

Men först: En ny hårprodukt som ger mig framtidshopp.

En gång i tiden hade jag rakt hår. Och då trodde jag, som alla andra rakhåriga flickor, att lockigt hår var den största lyckan.
Nu har jag lockigt hår och vet, som alla andra lockhåriga flickor, att det är mest en källa till dåliga hårdagar.
Fukt är vår stora fiende.
Fukt gör din frisyr till en frizzyr med en egen vilja som aldrig överensstämmer med din egen.

Så gissa om jag blev förhoppningsfull när jag var och klippte mig idag och min frisör berättade om den nya produkten Humidity Blocker från Joico?
Gissa om jag köpte den fortare än en gris blinkar?
Gissa om jag vill att den ska fungera?


PS. Även om du inte uppskattar att läsa om hårprodukter så kanske du uppskattar en riktigt dålig ordvits, så därför bjuder jag på en:
Joico. Det måste la änna va utvecklat av samer.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Nu har jag inte hår längre. Men jag har haft, och det var väldigt lockigt. Och en gång var det åttiotal och jag ville ha tuff frisyr med spikrakt hår som stod rakt upp. Som Howard Jones.

Så inte var det kul att vara lockhårig pojke heller, på åttiotalet, när man bodde i den luftfuktiga staden Göteborg.

Varför kommer denna produkt inte förrän nu?

Anonym sa...

Det var länge sedan jag brydde mig om hår, bland annat mitt eget, men att man har haft rakt hår men fått lockigt är för mig ett fantastiskt fenomen. Synd då att fukt kommer och förstör det så att det inte blir lagom lockigt utan sådär inihelvete krulligt. Jag har sett det på nära håll och konsekvenserna av det.

Gothenburg – Humidity Town

PS. Ingen kommentar på vitsen ;)