fredag 4 april 2008

Snillen spekulerar

Just i dag lät Linda Rosing meddela via sin blogg att hon funderar på att svanktatuera sig.
Hon måste ha känt att det var den sista lilla pusselbiten som saknades innan hon blev en renrasig white trash.

Also known as White trash license plate.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du startar det jag tänkte avhandla i en lite längre text från vår Gran C-resa. På playan var man omringad av svanktatuerade kvinnor och deras hogs till män med små, fula tatueringar lite här och där. Jag vet inte vilket som är fulast - när man efter sin första tatuering bestämmer sig för 3-4 till, på första tänkabara hudyta, eller de förhatliga tribal tattoos. Därför låter jag bli att tatuera mig. Det är väl egentligen den bästa anledningen som jag ser det.

I övrigt har jag haft den mest intensiva veckan (och fredagen) i mitt liv, känns det som. Återkommer inom kort med resultatet av det. : )

Ms Garbo sa...

Ja, jösses.
Jag hade en gång en kollega som tatuerat sitt namn i svanken. Med bokstäver som säkert var åtta centimeter höga, lite gotiska så där. Hon hade ett långt namn, så det räckte från höft till höft.

Måste vara praktiskt, ifall ens partner nu glömt vad man heter...

*ögonhimlar*

Abbes pappa sa...

Menar du att hon inte redan har en?! Vad besviken jag blir. Jag trodde hon var komplett. Har alltid uppfattat henne som en fullfjädrad bimbo.

Anonym sa...

...förstår att hon placerar taueringen i svanken - hon vill väl inte förstöra intrycket av sina grymma magrutor....nä, men svanken blir bra. och bör tatuera in sitt namn där så att hennes hjärndöda pojkvänner kan träna in hennes namn under tiden....

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

TRAMP STAMP HETER DET JUH!

/KLAUS