onsdag 3 september 2008

Blåvitt–Gais 400–1

Jag håller med Prankmonkey.
Gais "hämnd" på Blåvitt efter retkampanjen och derbysegern är det lamaste vi sett.
Den gör att det nu istället står 400-1 till Blåvitt.
400 som i antalet bollar Gais lämnade tillbaka.
Eller som Prankmonkey beskriver det:
"GAIS budar tillbaka bollarna. I en liten Byggare Bob-lastbil, med en dyngrak Lasse Kongofigur bakom ratten som haltar ut och förstulet dumpar bollarna på Kamratgården och sedan drar, medan Blåvitt ser på och stilla konstaterar att de just fick en utgiftspost mindre."

, , , ,

11 kommentarer:

Anonym sa...

Definitivt. De kunde väl varit lite mer raffinerade, kanske... Eller så kan de inte det.

Anonym sa...

Varför inte bara dumpat 400 makrillar på Kamratgården?
Hade ju blivit en härlig doft dessutom.

lord Fredruk sa...

Patetiskt. Jag skäms trots att jag är öisare.

Anonym sa...

Men GAIS vann matchen på plan. Hur levererade IFK bollarna trp? Samt är det inte själva gesten som är poängen i denna kampanj. IFK hävdade ( innan derbyt) att GAIS behövde deras hjälp för att bjuda bättre motstånd. GAIS vann matchen och behövde alltså inte denna hjälp, varvid kärnan (bollarna) returneras till avsändaren. I mitt tycke huvudet på spiken, relevant, enkelt och briljant. Att sedan IFK haft månader på sig att bädda in kampanjen i lull lull som en trött Hysen, renomé stöld mm mm. Det är en annan femma.

MP

Anonym sa...

Vad är nivån under "lamt".
Koma?

Kommentaren om kamratandan borde dock Stockholmslagen kika på.

Anonym sa...

Jag håller med, så grönsvart jag är. Det där var lamt.
Eftersom jag dessutom är ungdomsledare i en mindre fotbollsförening - som skulle ha svimmat av lycka över de där bollarna - blir jag till på köpet lite sur.

Anonym sa...

Hej MP.

Vad är det med dig? Är du civilingenjör?

Anonym sa...

Hej Prankmonkey!

Förmodligen! Är dock närmare verkligheten än dig. Tänker närmast på det omöjliga förslaget att Gais skulle låta en helikopter hovra över ca 30 personer för att sedan släppa ca 400 bollar över dem. Jorå ansvarig myndighet släpper säkert det flygtillståndet;-). SÅ när du inte kan toppa det du kritiserar så sitt ned och knip igen!

MP

Ulrika Good sa...

Stellan: Din point måste svida ordentligt i de "hämndansvarigas" ögon.

MP: Se och lär av Stellan som kan höja blicken och se det lama i aktionen (man kan riktigt höra hur någon med pipig röst ropar: "Vad säger ni nu då?" innan den lilla lastbilen brummar iväg) även om han är grönsvart i själen.
Att tänka ut en smart hämnd behöver inte ha med helikoptertillstånd att göra. Men om man inte lyckas komma på något ska man låta bli.

Anonym sa...

MP,

Oroa dig inte. Allt i ditt inlägg säger mig att du står närmast verkligheten av oss alla.

Livet är verkligen en fest, eller hur? Men en med måtta, givetvis.

Anonym sa...

HAllå där! Jag var på derbyt. GAIS krossade - I repeat - krossade IFK. En liten tröst för allt lidande man som gaisare fått stå ut med genom åren. Kan meddela att temperaturen på läktaren närmade sig fyra-hundra-graaader-lalalalala