onsdag 10 september 2008

Hemfrid och djävulsbarnen

Hemfrid är ett företag som hjälper dig med dina hushållsnära tjänster som det heter numera.
Just nu går en reklamfilm som handlar om allt Hemfrid kan hjälpa dig med.
Den kan du titta på här.
Vad jag tror att dom försöker säga är att:
– Dina barn kissar i tvättkorgen, häller ut juicekannor med vilje och ritar elefanter på väggarna.
– Samtidigt som dom ler ondskefullt.
Om dom gör det är dom antagligen besatta av djävulen.
Och då kan Hemfrid "ordna" det.
Jag tror inte du vill veta hur.


,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! :p Jävulsungar.

Ulrika Good sa...

Madelin: Indeed they are!

Anonym sa...

Jodå, serru, då kommer den där hurtiga brittkärringen och dränker dem i "vinnägger".

Ulrika Good sa...

Fredric: Jag tror du är nåt på spåret där.

Anonym sa...

Själv får jag så märkliga associationer till den där reklamen... Vi hade Hemfrid i ett par år, banken jag jobbade på subventionerade.

En gång när jag kom hem satt den stackars städerskan i trappan där hon suttit i timmar och väntat på mig. Hon hade låst sig ute (efter att ha satt i sig en flaska vodka) och tagit sig in igen genom att köra armarna genom en glasruta. Sen hade hon ju märkt att hon åstadkom fläckarmed sina blödande armar så hon hade rusat runt i huset och försökt torka upp samtidigt som hon ju blodade ner hela huset. Det såg ut som en skräckfilm hemma!

Nå väl, hon blev ju sjukskriven och vi fick en ny tjej. Efter ett par gånger kom jag på henne med att stå och äta kräftstjärtar ur en burk i kylen, det var inte heller så kul.
När jag sa upp tjänsten sa Hemfrid att dom gärna ville ha en chans till för dom hade en tjej som dom verkligen visste att dom kunde lita på...

Efter det städar jag hellre själv (eller låter bli!) och hånler åt Hemfrids reklam!

Anonym sa...

hej, vi har haft hemfrid i flera år och kan inte vara nöjdare. De hjälper oss med både barnpassning och städning. Jag skulle aldrig ha kunnat satsa på min karriär om det inte vore för detta företag, tycker att de ärnar om jämställdheten och ger oss kvinnor en chans som är så självklar för män.

Ulrika Good sa...

Sanna och Malin: Ni har uppenbarligen väldigt olika upplevleser av Hemfrid. Jag har ingen erfarenhet av dem i praktiken, förutom att jag tycker att deras reklamfilm är väldigt märklig.