måndag 8 september 2008

En Kristallenauktoritet uttalar sig

Det hör ju till det vanliga att man sitter i sin tevesoffa och tycker om både det ena och det andra.
Till exempel vad som sög och vad som rockade på Kristallen.
Den här gången fick jag (av någon svårutgrundligt anledning) dessutom dela med mig av mina fantastiskt kvalificerade och spännande Kristallenåsikter i Resumé.

Klicka om det är för pluttigt.

Det gjorde jag förstås ganska långt innan själva galan.
Så här efter galan kan jag bara säga att jag står fast vid mina åsikter:
1. Jag skiter fortfarande ganska mycket i att Lyxfällan blev årets livsstilsprogram.
2. Henrik Schyffert som pratar svengelska är inte roligt.
3. Heja Mia och Klara. Ni är bäst! Jag ångrar ihjäl mig att jag inte vågade gå fram till er och berätta hur mycket jag gillar Roll-on när jag var och hälsade på ett webbföretag som höll till i samma lokaler som där ni spelade in Roll-on.
Jag hade tänkt berätta att vi säger "Läckurt" i tid och otid och att Roll-on-mannen är något av en husgud i vår familj. Bland annat.
Men jag kan ju alltid hoppas på att någon av er, Klara Zimmergren och Mia Skäringer, skulle råka googla på era namn och läsa det här istället.
Okej, nu tittar vi på Gulletussan när hon ska lämna barnen på dagis.


, , , , ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Svengelska i sig: Inte roligt.

Schyffert talar svengelska: Ofattbart roligt.

Smak/bak.

Anonym sa...

Jag har däremot hälsat på hos Mia & Klara pratat om allt möjligt roligt.
Sen hälsade jag på hos webföretaget också. :o)

Anonym sa...

Jag får aldrig hälsa på hos någon men Mia & Klara är världsklass! =)

Virtanen har jag svårt att förstå mig på, speciellt när han lämnade följande uttalande häromdagen: ”Halvbegåvningar som Jimi Hendrix och Janis Joplin hade varit i stort sett bortglömda i dag om de överlevt.”

Vem som hade varit bortglömd är ju en ren hypotes men "halvbegåvningar"?
Please...

Ulrika Good sa...

Anonym: Du har förstås rätt i att det är en smak/bak-fråga. Jag, däremot, tycker kanske att han är lite extra tråkig, på grund av att han en gång var så rolig. Jag har betydligt högre förväntningar på Henrik Schyffert än det jag sett i hans senaste teveproduktioner.

Pontus: Mocklis dej! Vad pratade ni om?

Hasse: Bra tyckt (om Mia & Klara) ;-). Och onekligen ett märkligt uttalande av Virtanen. Förmodligen mer en provokation än något han tyckte med hela hjärtat.

Anonym sa...

Vi pratade mycket om kreativitet och om hur alla idéer dom får kommer till.
Jag hade även gärna pratat med Tabitha lite. Men hon va inte där just då. Synd.

Anonym sa...

Jag måste se alldeles för lite på tv för jag hänger inte med alls här...har blivit fullkomligt underhållningsmedialt avvand pga hög hushållelig arbetsbelastning. Hinner bara med radio - för den kan man lyssna på medan man gör annat. Typ viker ett berg av tvätt eller lagar middag åt sisådär en tietusen (eller var de bara fyra?) hungriga fotbollsbarn eller plockar upp en miljard legobitar från hallgolvet.
Hur gamla är barnen när man börjar se på tv igen?

/Monica

Ulrika Good sa...

Pontus: Tabitha var nog och unnade sig.

Monica: Om jag inte hade känt ett visst ansvar att följa upp mitt pladder i Resumé hade jag garanterat inte tittat heller. Galor är tämligen ointressanta tillställningar och jag tittar ganska lite på tv, faktiskt. Inte på något sätt för att vara PK, för jag gillar verkligen att se på tv, utan för att jag just nu läser (och skriver) bloggar istället för det mesta. Jag tror nästan att jag tittade mer när barnen var små. Men så har jag ju bara två och inte fyra :-).

Anonym sa...

Kan någon förklara
för mig vad som är bra med let´s dance?

Anonym sa...

Ja, när barnen var riktigt små blev det faktiskt en hel del tv. Satt och ammade och såg på tv-serier (Homicide var favoriten) och matlagningsprogram (typ Aspegren mitt i maten och sånt)!
Det känns väldigt avlägset just nu. Att försöka pricka en exakt tid i tv-tablån när:
1.) man har en ledig stund
2.) tv:n är ledig
3.) man inte somnar när man sätter sig ner
- tja, vad är sannolikheten egentligen?
Nä, radio är bra!

/Monica

Anonym sa...

Klockrent! Nu gäller det bara att filma ett föräldramöte på dagis också. Där krävs varken regi eller skådisar. Det är stor humor ändå....