fredag 5 juni 2009

Dramatisk färd till Resumébaren.

Om vi gett oss av fyrtiofem sekunder tidigare när vi gick till Resumébaren igår, jag och mina kollegor, kunde GOSS ha varit en decimerad reklambyrå idag. På hörnet Kungsgatan/Magasinsgatan inträffade nämligen en ganska läskig incident sekunderna innan vi hann fram. En bil med två killar i stannade utanför kläd- och surfsportbutiken T12. Den ena rusade in i butiken, slet åt sig så många jeans som han kunde bära och hoppade tillbaka in i bilen som rivstartartade och körde därifrån med tjutande däck.
Det kanske inte låter som så där enormt dramatisk, men det som gjorde att det kunde gått betydligt värre är att Magasinsgatan, där bilen körde iväg i en osannolik hastighet, är en gårdsgata där bilar är ett undantag och människor går mitt i gatan. Det var ett under att ingen blev allvarligt skadat. För den killen hade inte stannat för en fotgängare, det är ett som är säkert.

Som tur gick det hela bra, och här är Resumés Claes de Farie på väg att ge Gunnar ett diplom för Uteliggarkuvertet som vann Månadens DR tidigare i år.

Inga kommentarer: