söndag 21 juni 2009

Dissultatet.

Jag lovade att stänga omröstningen som gällde SM i Ledindiss i helgen. Därför vill jag nu säga grattis Metros Anneli Wikström, eftersom hon skrivit den vinnande Ledinrecensionen. Den har fått hela 46% av de 1178 rösterna, vilket motsvarar 537 stycken. Tvåa kom min favorit, som Johan Lindqvist skrivit för GP, grattis till honom också.
Här ser du hela resultatet:


Något som är fullständigt o-Ledinrelaterat är att jag just nu ofattbart glad för det här.

, , , , , ,

3 kommentarer:

Piakarin sa...

Hej!
En liten fråga, hur fungerar det med direct lion nomineringarna när Gunnar sitter i juryn? Blir inte det nån sorts jäv? för ni jobbar väl på samma firma med typ samma grejer? Lite nyfiken bara :)
Tack för en trevlig blogg!
/ Pia

Ulrika Good sa...

Hej Pia! När jag satt i samma jurysits som Gunnar gör nu så skrev jag ett (lite smågrinigt) inlägg om den saken som du kan läsa här.

Kotte sa...

Tyvärr var han lika tråkig i sitt sommarpratande på P1 igår.