måndag 15 juni 2009

Visst blir man misstänksam

mot lite för välgjorda ur-funktion-skyltar?

Den här satt på SJ:s finkaffemaskin. När man lägger så mycket krut på en felmeddelandeskylt känns det som om man räknar med att den snarare kommer exponeras permanent än temporärt.

4 kommentarer:

Dammråttan sa...

Äsch, det är säkert så att de har en färdig i alla SJ:s fik, för att de inte vill ha handskrivna lappar. Ingår säkert i konceptet.

The Girls Of Florida sa...

Borde dom inte ha en större variant att hänga på själva tåget?

Ulrika Good sa...

Dammråttan: Om det varit en mer standardiserad skylt, som "Ur funktion" hade det känts ok. Men nu var det som om dom lagt så mycket krut på att formulera lite lismande urskuldande att de räknade med att den skulle sitta där ofta.

Floridagirls: Det ligger något i det, dom ÄR väldigt långsamma på att fixa trasiga saker. Häromsisten åkte jag Sthlm t o r två dagar efter varandra. Båda gångerna hade värmen ballat ur och det var 30 grader i kupén. Samma vagn, med andra ord. Ingenfixarbrådska, med andra ord.

Frk Krisp sa...

Åhhh, den där hade jag nog velat sno... Och hängt i ett band om halsen de där dagarna när man har korrupta sökvägar till den info som finns lagrad i hjärnan, dvs bakfylledagar, förkylningsdagar eller bara vanliga sönderstressade dagar...

//Sanna