onsdag 10 juni 2009

Inget blockflöjtstutande här, inte.

Igår var Frida färdig med första året av gymnasiet. Skolavslutningen var på Göteborgsoperan, tyvärr fick bara studenternas föräldrar plats i publiken, så vi var inte där, men efteråt kom en stjärnögd tjej upp till mig på jobbet och berättade hur bra det varit och att det varit en överraskningsartist. Nämligen ingen mindre än skolans före detta elev, Timo Räisänen.

Timo gjorde en akustisk version av Fear no darkness, promised child och började sedan, enligt Frida, gråta av den överväldigande publikresponsen.
Med detta gästspel i åtanke kan man alltid hoppas på ett framträdande av en annan före detta elev på skolan, nämligen den här killen:

Jag håller tummarna för att det i så fall blir vid ett tillfälle när alla föräldrarna får vara med. (Frida hoppas att det blir den dagen hon tar studenten, säger hon, och bättre studentpresent är svår att tänka sig.)
UPDATE: Här kan du läsa mer om avslutningskonserten och se bilder därifrån.
, , ,

5 kommentarer:

Erik F sa...

Har en bekant som spelar på avslutningen sen ett antal år. Lite bilder:

http://mattiasbylund.blogspot.com/2009/06/samskolans-avslutning.html

Ulrika Good sa...

Tack, Erik, för länken!

Lucas sa...

Timo verkar inte vara omöjlig, bara en sån sak som att göra duett med In Flames.

http://www.youtube.com/watch?v=YC3rw74cfG4

Dammråttan sa...

Gillar Timo skarpt. Förutom att han sjunger underbart, verkar han otroligt trevlig.

The Girls Of Florida sa...

Timo kommer spela fotboll på Majvallen tillsammans med bla Kleerup och Hästpojken. Är han lika bra på att spela fotboll som han är på musik lär det bli årets match.