tisdag 16 juni 2009

En ny gosse bland lejonen.

Vi känner honom som Abbes pappa.
Men idag förvandlas han till en gosse bland lejonen.
Det är alltså min kära kollega och bloggkompis som åker till VM i reklam, även känt som Cannes Lions, för att sitta med i juryn för Directklassen.
För två år sedan var det jag som gjorde samma sak, och i och med det började med den här bloggen (som ursprungligen hette En blogg från Cannes.)
Den tolfte juni –07 skrev jag det här inlägget, som var mitt fjärde någonsin.
Då hade jag landat i Nice för några timmar sedan och nyss checkat in på mitt rum på Martinez. När jag hade skrivit klart inlägget gick jag och åt lunch på hotellets uteterrass och slukade samtidigt de ofantligt spännande, sista kapitlen i Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes.
När lunchen var uppäten och boken utläst gick jag och la mig på stranden en stund. Jag visste att det enda jag hade på agendan den dagen var en välkomstmiddag och sedan låg en av de bästa veckorna i hela mitt liv, helt orörd framför mig.
En sådan dag har alltså Abbes pappa (eller lejongossen, kanske vi ska kalla honom) idag.
Jag är fruktansvärt avundsjuk.

PS. Jag hoppas att du förstod att du kan följa hans äventyr i Cannes via den temporära bloggen som jag länkade till här ovan.

, , ,

Inga kommentarer: