onsdag 3 juni 2009

Inga fler middagsbjudningar för Tomas Ledin.

Du vet hur det är när man är på en bättre middag. När ett antal vinflaskor är tomma och avecerna åkt fram är det så lätt att få fantastiska idéer. Man gör planer och tycker att man kommit på något helt genialiskt.
Men nästa dag inser man att det var fullkomligt idiotiskt.
Tyvärr verkar inte Tomas Ledin ha samma dagen-efter-insikter.
Han verkar genomföra alla snilleblixtar han får på fyllan.
Efter att ha läst tidningarna de senaste dagarna kan man anta att det är så här det låtit på de Ledinska middagsbjudningarna:

– Din förbannade medelklaschtrubadur. De e det enda du schriver om.

– Schpännande tanke, jag tror jag schka göra en platta om det.


Ur Metro 26/5.

Nästa gång var han i den sentimentala fasen:
– Jag tror faaan jag schka schöpa en schvenschk bil näschta gång. Jag är SCHTOLT över att vi har schå fina bilar i det här landet.Sensuella ISAABella?
Ur dagens GT/Expressen.

, , , ,

7 kommentarer:

Nemo sa...

Tack för ett mycket styggroligt inlägg. Det fick igång - iaf mig;

Låt oss hoppas att det senast kring midsommar inträffar en middag där någon föreslår att:

- Thomach.. du är bara för too much.
Du borde fan bli keramiker. Dreja krukor på Österlen och så..

- Ja, schatans en så schtabil idé.


Sedan kommer många bli väldigt glada...

Ulrika Good sa...

Nemo: Haha, låt oss hålla tummarna för det :-).

Cecilia Hyttfors sa...

Jag tror jag börjar förstå varför jag alltid avskytt den där mannen. Det måste vara den där övertydliga förutsägbarheten.

Att döpa en platta som handlar om medelklassen till "medelklassens okrönta kungar" måste vara musikbranschens motsvarighet till reklambranschens pellemetare. Så fullkompligt ospännande och ointressant.

Anonym sa...

Sparka inte på den som redan ligger. ;)

Anonym sa...

Jag gillar honom inte därför att han är så dryg och självupptagen - inte offentligt men privat. Han tror han verkligen är nåt. Jo det gör han. Men det enda han kan egentligen skryta med är att vara Fru Anderson.

Avskaffa Ledin.

Ika sa...

Varför dessa ständiga dissandet av Tomas av en klick "förståsigpåare"?! Om han är så förutsägbar, medelmåttig varför forsätta lyssna o bry er. Lägg er dyrbara tid på något ni gillar istället så kan alla vi som uppskattar Tomas, vi är många, fortsätta att besöka hans slutsålda konserter och köpa skivorna som säljer som smör.

Hans A/Dedicate sa...

Ledin är en genial entreprenör. Hade Saab haft samma målgruppskännedom och kirurgiska precision i sitt produktutvecklingsarbete hade det varit dom som sålt av GM nu, inte tvärtom.

Att sedan du, jag och dom flesta av dom andra dissglada messerschmidtarna som läser detta hellre skulle få visdomständerna utdragna genom tårkanalerna än att lyssna på karln hör liksom inte hit. Det är vi som är konstiga, dom andra är normala.