torsdag 27 augusti 2009

"Du har två nya meddelanden."

Det spekuleras i om det här är en del av en PR-kampanj för en ny film av "gänget bakom Borat/Brüno" eller om det verkligen är riktiga telefonsvararmeddelanden som en tjej fick av en snubbe som spanat in henne på gatan. Enligt storyn ska hon ha gett honom sitt visitkort för att bli av med honom, fått meddelandena och sedan ringt in till en radiostation för att spela upp dem. Hur som helst, det är fruktansvärt kul.
Lyssna här.
(Jag hade velat lägga upp en fin ljudspelare, men jag har glömt hur man bäddar in.)

5 kommentarer:

Anna sa...

Men. Herre. Gud.

Erik F sa...

Konstigt att den fått spridning igen. Jag tror jag hörde den för första gången för ett och ett halvt år sen.

Ulrika Good sa...

Erik: Det sa min son också. Men den verkar ha fått nytt liv, förmodligen av en anledning. Jag hade aldrig hört den förut, och tyckte att den förtjänade att bli uppmärksammad :).

Ms Spider sa...

Tja. Vad kan jag säga. Den typen av meddelanden har jag också fått. Kanske inte riktigt så extremt, speciellt inte som samtal nummer två, men jag har fått "uppföljningssamtal" som gått på den linjen. Så helt otroligt är det INTE. I alla fall inte utanför sverige. Suck... Men kul!

Susanna sa...

Hahaha, holy Jesus, vad roligt!