onsdag 19 augusti 2009

Enligt en amerikansk undersökning

har man alltså kommit fram till att Twitter mest är en kanal för babbel.
I samband med det vill jag bara påminna om min uppfattning om den saken.

,

1 kommentar:

Åsk Dabitch sa...

De som uppfattar twitter som enbart babbelkanal har inte sett till hur de flesta använder kanalen. När jag var I Cannes till exempel signalerade andra reklamjönsar (som jag följer) var de var, och var de var på väg och dito jag. Det är info till dina närmaste, om det nu råkar vara familjen, nätverket, polarna eller en miljon fans. "Jag har käkat en jättegod middag" är irrelevant för flera miljoner människor på den här planeten men skitviktig info för min mamma. Det är inte en TV kanal och behöver inte ha samma standard av innehåll. Det är snarare "gänget" som hängde efter plugget på kafeét eller fritidsgården och utbytte dagens info.

Medger att det var lite jobbigt att följa polare i usa på SMS-tiden när de tweetade vad de käkade till lunch när jag var ute ch handlade middag i och för sig. Med twitterapps på telefoner (istället för SMS) blir det genast lättare att få överblick när man vill istället för att störas av pipande telefon.