söndag 16 januari 2011

Nu är det bevisat – regn gör dig fulare.

Före:

Efter:

2 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Haha, mycket bra! Ja alltså inte bra att det började regna, jag gillar den "nya" sortens vintrar, med snö och kallt. Men det var att bra inlägg.

Christina sa...

Näe ... nu håller jag faktiskt inte med. Din trädgård blir fulare med regn men inte du. Inte jag.

Stan blir vackrare med regn för här är det så smutsig snö iaf när den väl landar på marken och för att klara livet måste man se upp hela tiden och lika mycket ner efs vägar och trottoarer fått frysa på och smälta och frysa igen så det är lika nice att gå på dessa som på såpad kullersten.

Icke att förglömma måste man också ha koll i sidled då många bilförare tror att dubbdäck betyder *jag kan alltid bromsa*

Så näe. Vi är lika snygga oavsett regn eller snö (snyggast är jag på sommaren dock :p) men din trädgård ... hmm ... håller väl med där. Dåra. (Men lyssnar med stigande förtjusning på droppet mot mitt fönster just nu ;)