fredag 14 januari 2011

Särö – så är det.

Jag tänkte att du kanske ville veta lite mer om hur det är i Särö där jag bor, men jag ska snart lämna min minutiöst skötta sekelskiftesvilla för att planera sommarens kappseglingar med min Pelle Pettersonbåt samt putsa på min nya Nimbus, så jag överlåter beskrivningen åt redaktionen på Realtid istället:

Tack Dr PO för tipset!

4 kommentarer:

Johan sa...

Jag var på konferens på Säröhus vod ett tillfälle. I en paus stod en moderat fritidspolitiker och jag och beundrade bilderna på de kungliga; Oscar II och Gustav V, och deras bravader på tennisbanan och på badbryggan. Hon kuttrade belåtet men i mig skrek republikanen "Släpp ut mig!"
Till sist kunde jag inte hålla mig och undslapp mig: "Du vet väl att V-Gurra var gay?"
Hon stirrade på mig och fräste: "Lögnare!" och rusade därifrån.
Min dag kändes genast lite mer meningsfull.

Annika sa...

håller på med ett jobb om Hovås. Fick en målgruppsanalys. Två procent röstar på sossarna. Fascinerande lite. Fast det kanske är ännu färre i Särö?

Ulrika Good sa...

Annika: Det jag kan utläsa här är hur det gick i valet till kommunfullmäktige, och där fick sossarna knappt sju procent.

Raggoparden sa...

Hur f- kappseglar man i en Petterssonbåt? :)