söndag 2 januari 2011

Göteborgs gladaste twitteramatör.

I morse satt jag i godan ro och läste min GP vid frukostbordet. I slutet av första delen hade ekonomireportern Kenny Genborgs listat "Tjugo löften från näringslivets toppspelare". Det handlade om att han hade "tjuvlyssnat" när de gav sina nyårslöften och började med den kinesiske Volvoägaren Li Shufu, Fredrik Reinfeldt, Folkpartiets vice ordförande Helene Odenljung och Volvos Leif Johansson:

Men när jag kom till plats arton satte jag mina frukostflingor i halsen:

Hoppsan! Plötsligt var jag inte längre en sömnig, filmjölksslafsande morsa i en noppig, rosa HM-tröja utan ett twitterproffs och tillika en näriningslivstopp. Som dessutom lovat att inte fingra för mycket på twittertangentbordet under 2011.
Och även om jag i verkligheten bara är en medelmåttig amatör, så är jag numera åtminstone en mycket glad sådan. Som förmodligen kommer faila big time med det där löftet om att inte twittra för mycket.

5 kommentarer:

Ingela Hjulfors Berg sa...

Kul att vara ett twitterproffs. Det gillar vi.

Unknown sa...

Riktigt cool.

Mats Lindborg sa...

Ett erkännande, helt klart. Proffs betyder väl att man lever på det man gör också ;-)

Per T sa...

Häftigt! Twitterproffs misstänker jag att du inte vill vara kanske, men du är ett proffs som twittrar jävligt läsvärt. Så uppmärksamheten har du helt klart förtjänat.

Sus sa...

Det är ngn med listor ändå..som när jag ser att jag ligger på Bloggportalens listor..Jag spinner som en katt och känner mig bekräftad =)