lördag 1 januari 2011

Jag ber om ursäkt i förväg.

På grund av det enoooorma allmänintresset tänkte jag kicka igång 2011 med ett riktigt narcissistiskt dagens outfit-inlägg. Eller, rättare sagt, gårdagens nyårsoutfit, den jag var inne på igår.

Strumpbyxorna jag köpt dagen till ära var på tok för glansiga och var gav mig osmickrande prinskorvsben, och 150-kronorsskorna var också fula.

Så jag bytte till svarta strumpbyxor och stövlar istället. Samt ställde mig i en märklig ont-i-magen-pose. Örhängena Frida har gjort skymtar fram under mina locktångade lockar. När vi hade promenerat till nyårsfesten var lockarna dock ett minne blott.

Så. Nu kan 2011:s blogginlägg bara gå en väg. Uppåt.

2 kommentarer:

mikebike sa...

Gott nytt på dig Ulrika!

Besserwisser sa...

Du var med i GP idag. Kul att du börjar bli kändis !