fredag 31 december 2010

Motsatsen till en nyårskrönika.

Igår sprang jag åtta kilometer på löpbandet, i förrgår också. Det hade jag aldrig gjort om jag inte upptäckt att jag hade häng på att gå i mål som vinnare i en springutmaning som vi haft på jobbet och som gick ut idag. På samma sätt är det med det här inlägget. Om jag inte hade utmanat mig själv att blogga varje dag under december hade världen aldrig fått reda på vad som snurrar i min lilla skalle just nu. Jag inser att den mest sannolika kommentaren på det är "Hade varit lika bra det", men här kommer i alla fall motsatsen till en nyårskrönika, några aktuella tankar, med ett par timmars horisont.
- Nuförtiden hinner jag knappt gå sista vändan runt julbordet innan jag är outsägligt trött på julmat. Fresta mig med en sylta på Annandagen och jag klipper till dig. I morse slängde jag ut den sista skinksnutten och resterna av de heminlagda sillarna. Märkligt att det kan kännas lyxigt att få mer space i kylskåpet.
- Eftersom de senaste veckorna varit så kalla, och kylan inte verkar försvinna i första taget, har vi eldat väldigt många brasor. Det i kombination med att man inte öppnar dörren i mer än att man precis hinner slinka in eller ut, för att inte släppa ut den goa värmen, gör att jag misstänker att vi framåt vårkanten kommer att bo i unket och sotigt hem i stil med Hagrids stuga.
- I förmiddags var jag i Kungsbacka och köpte en locktång. Till nyårsmiddagen ska jag försöka upprepa den glammiga frisyren jag hade när jag kom från hårfrisörskan nu senast.
- Jag hittade även ett par platåpjucks på HM för 150 spänn. Eventuellt är de mer sköna än snygga.
- Och så ska jag ha örhängena glam som Frida har gjort. (Kanske lägger ut en bild på helheten senare idag.)
Med dessa spretiga och grunda tankar vill jag önska dig ett fantastiskt 2011, i januari blir det nog ett mer moderat tempo på bloggandet igen.

Inga kommentarer: