onsdag 15 december 2010

Bilddagboken.

Senare delen av min dag innehållit följande:
När vi kom hem hade Frida möblerat om och gjort julfint i övre hallen (som vi hade kunnat kalla det om vi varit pretentiösa fjantar).
Jag har köpt ett par fårskinnspjucks från Shepherd som jag nog inte kommer att ta av mig förrän i slutet av april, typ. "Inte lika fjortis som Uggs" sa Frida.

Vi köpte en sjukt dyr och galet god sushi från Hoze på Stigbergsliden. Framförallt sötvattensräkorna och pilgrimsmusslorna var to die for. På minuskontot (förutom priset): torsken var lite svårtuggad och ål är inte min grej.

Maggan fick en ny, skojig kartong från Amazon att leka i.

Dagens stora WTF? Iskallt och snö. Ända tills den 23:e. Det är inte sant. Förhoppningsvis.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Iskallt? Jag skulle vara överlycklig för -7 grader. Här har vi -18 i dag. Och det är en lättnad jämfört med gårdagens -25.
Men jag hoppas på att prognosen för 23-24 inte stämmer. Ska det var snö alls så ska det ju vara över julen. Sedan får den ganska gärna försvinna för min del.

Ulrika Good sa...

Minus 18 är jääävligt kallt. Men vi har minus 13 just nu och har frusit arslet av oss i flera veckor. Vore ett hån om det skulle ta slut just dagen före julafton. :)

Anonym sa...

Har de sagt det? Att det ska bli milt dagen före julafton??? Så var det förra året, trots fimbulvinter. De enda slask o regndagarna på tre månader inträffade 24 o 25 dec. Jag pudrar cyanid på min lutfisk om det upprepas! //Moncan

Agneta sa...

Oh, vilket smakfullt hem du har! Såå snyggt!

Och ja, jag håller med, det vore ett fult hån om det slaskar på julafton.