torsdag 9 december 2010

Kissfrågan strilar vidare.

Idag i City. Med en mer aggressiv ton:

Vad tycker du? Är en man som ståkissar en idiot, som City hävdar? Och iPhonen, är den idiotanpassad? Eller kanske bara användarvänlig?
Frågorna hopar sig, men nu ska jag somna till andra hälften av Inception.

Mer i kissflödet här och här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äh, en riktig man lägger bara slangen över kanten på handfatet - då slipper man sikta/städa och kan fingra på Ajfånen under tiden!

Anonym sa...

Är en stor anhängare av sittkissningen eftersom det är mer hygieniskt och eleminerar risken för uppfälld ring för nästa toalettbesökare. Däremot vet jag inte om jag är så bekväm med tanken på att Iphonen är med inne på dass. Handsprit, någon?

mikebike sa...

Alltså jag blir så jävla förbannad när jag hör att något mongo skulle hävda att sittkissande män skulle vara idioter. jag fattar fan inte grejen med att stå. Påriktigt vem fan städar hemma hos dem? Vem fan vill stå? ok på offentliga toaletter står väl kvinnor också men det räknas ju knappt ens som toaletter. herregud. minns du min parafras på martin luther kings i have a dream? http://bloggfrossa.blogspot.com/2005/12/jag-har-en-drm.html