onsdag 8 december 2010

I´m not worthy.


Bloggen har fått ett pris! När jag skummar igenom min Google Reader inser jag att det är mig Truthandfiction prisar* med motiveringen:
För att det är vansinnigt uppfriskande med en riktigt smart kick-ass-kvinna som varvar kunnighet med ytlighet utan att någonsin brista i kvalitet. Skärpa, humor och distans- det är min kopp te.
De meningarna gör mig både varm och kall. Varm för att det är så otroligt hedrande och fint sagt, tack snälla, snälla Annika! Kall för att jag i samma stund jag läst den insåg att mitt senaste inlägg handlade om att ... jag börjat använda läppstift. Plötsligt förbannar jag att jag bestämt mig för att varjedagberätta om mitt liv i december.
Men eftersom jag tagit fan i båten kan jag berätta att min spännande kväll har sett ut som följande: Vi kom iväg ganska sent från jobbet och tänkte köpa mat på det lokala thaihaket. Det visade sig att det praktiskt nog stängde klockan fem, så sura och hungriga fick vi köpa falukorv istället. När den låg i stekpannan gick en fas och jag fick gå ut i snöyran och byta en tjugoamperes propp som sitter i skåpet på utsidan huset.
Efter maten skulle vi se Inception. Jonathan säger att det är världens bästa film, Leonardo di Caprio är ju så bra, de pratar väldigt mycket, den handlar om folk som sover ...zz... och drömmer ... Zzzzzzz. Efter en kvart sov jag som en död i soffan.
Och, ja, en lite kul grej hände idag också. Min tweet fanns med i Metro Teknik:

Tur att jag alltid har så viktiga saker på hjärtat.

*Det finns några regler för vad jag ska göra när jag fått priset och dem ber jag att få återkomma till.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Du är visst "worth it"! Motiveringen var verkligen elegant formulerad och precis mitt i prick, hade inte kunnat säga det bättre själv. Ser fram emot fler inlägg om stort o smått./Moncan

Ulrika Good sa...

Tack snälla söta Moncan.

Anonym sa...

Grattis! Du är kickass-värd det och motiveringen mitt i prick. Det är alltid roligt att läsa vad du skriver! /Åsa (seaske)