måndag 13 december 2010

Solstolligt.

När jag var och tränade i lördags gjorde jag något mycket skamligt. Jag solade solarium. Det gör jag kanske två gånger om året trots att jag vet att jag inte borde. Sedan jag gjorde det sist hade de bytt ut solsängarna till helt nya. Nu behövde man inte längre kisande och blinkande försöka titta över ögonskydden för att se reglagen, utan det var istället en mjuk kvinnoröst som hälsade välkommen, talade om vad man hade gjort för val och om man exempelvis ökade eller minskade styrkan på fläkten.
Fatta vilken guldgruva för practial jokes detta är. Att göra personligt anpassade röstinspelningar som på lämpliga ställen lägger in grejer som:
– Jag skulle inte öka ansiktsförstärkningen om jag var du, är inte du tillräckligt rynkig redan?
– Du har valt kroppsfl... Ursäkta om jag låter lite häpen, men den där är den minsta jag sett.
– Inte mer fläkt nu, jag känner mig lite krasslig idag *host, host*.
– Alltså jag får krupp av den här låten, kan vi inte lyssna på något annat?
Eller kanske bjuda in till dialog med dagsaktuella händelser:
– Såg du matchen igår?
– Hade de plogat 158:an än?
– Visst är det skönt att det inte är Jörgen Elofsson som skrivit årets vinnarlåt i Idol?
För att sedan fortsätta med den opersonliga önskan om att jag hoppas att du haft en trevlig upplevelse, välkommen åter. Som om ingenting hade hänt. Vore inte det roligt?

2 kommentarer: