torsdag 17 januari 2008

Då var det gjort

Nu har jag blundat, hållit för näsan och kastat mig ut i det okända.
Mitt i filmjölksslafsandet vid frukostbordet (vanlig A-fil och svartvinbärs-A-fil med All Brans och bärmüsli – min frukostkombi speciale) gjorde jag det:
Bytte ut det uslaste bloggnamnet i världshistorien mot ett som förhoppningsvis är lite bättre *pekar upp mot blogghuvudet*.
"Det kan du inte döpa den till, mamma!" säger Frida och tycker att jag valt ett odrägligt malligt namn.
"Johodå, när man heter Good* i efternamn kan man det." säger jag, och tillägger att uttrycket "As good as it gets", så vitt jag vet, inte alls behöver betyda att någonting är speciellt bra, utan även kan innebära "det blev inte bättre än så här". Eller hur?
(Dessutom är det en väldigt bra film med Jack Nicholson och Helen Hunt.)
Men ganska läskigt känns det. Nu kommer säkert ingen någonsin att hitta hit längre *darrar med underläppen och tigger patetiskt om protester*.
Det var i alla fall nummer ett på att-göra-listan. Någon annan gång ska jag byta till en bättre url, bloggplattform och få till en egen layout. Men det får bli senare.
Vad tycker du om det nya namnet?

*Fast mitt efternamn uttalas faktiskt inte som engelskans "Good" utan som svenskans "God".Andra bloggar om: , , ,

13 kommentarer:

Anonym sa...

Funkar för mig!

Det är ju ändå innehållet som är det viktigaste, så länge du inte byter ut det stannar jag kvar.

Argmannen sa...

Oj, jag kom nog fel. Skulle till en blogg som handlat om Cannes.

;)

URL är samma, innehåll samma. Räcker fint för mig.

Jes/Vita villa vila sa...

Gillade det gamla namnet massor - men det nya är good enough ;)

Gillar din blogg skarpt!

/Jes

Anonym sa...

Gillar det! ( och filmen också, har sett den 5-6 gånger säkert!)
Du är duktig på rubriker och titlar tycker jag!

Anonym sa...

Med tanke på våra härliga diskussioner igår om ordvitsar glädjs jag oerhört över ditt val. Guld!

Fredo sa...

Mycket bra namnval. Man kan ju tro att du är copy.
Behöver du hjälp med en snygg header vet jag en kille som kan fixa det ; )

Anonym sa...

Jag tycker namnet är bra.
Men profilbilden är dock inte lika fin som den förra.
Men vad spelar det för roll, bloggen är ju bra.

Ulrika Good sa...

Tack för alla uppmuntrande tillrop av er, kära stammisar.
Det känns tryggt.
Och B-Luv, den nya profilbilden, jag hoppas att den är högst temporär. Det är ap-svårt med profilbilden, tycker jag. Försökte hitta en där jag inte flinar upp mej så förbannat, men den här är lite översminkad istället (den är från nyårsafton) och så har jag en rätt spånig min. Men den får duga så länge.

Anonym sa...

WEEEEHAAAAAAAAAaaa....sicket grymt namn. Good feeling!!

Anonym sa...

MEN HALLÅÅ, SER JAG ETT STAVFEL I DEN NYA HEADERN??? TANGETBORD. Jajja bajja....

Ulrika Good sa...

Dr Nic: *rodnar och stammar* Usch vad pinsamt! Man ska inte försöka ändra alltför uppenbara saker i bloggen samtidigt som man sitter och äter sin morgonfilmjölk, uppenbarligen. Tack för att du såg felet, nu är det åtgärdat.

Anonym sa...

sådärja! tjusigt!
bra val säger jag. och tack för förklaringen hur ditt namn uttalas. har grubblat lite över det.
jag har också tagit mig i kragen och äntligen bestämt mig vad jag vill blogga om. har ett ämne som sedan kanske likt din blogg spiller vidare i en renodlad alltialloblogg. Håller som bäst på att lära mig wordpress så jag ber om ursäkt i förväg för lite trassel o märkligheter så här i början.
http://lisasvoice.wordpress.com/

Ulrika Good sa...

Lisa: Kul med din blogg! Ska genast läsa.