torsdag 10 januari 2008

Jag tror jag ska ta och modeblogga lite

En ådra som jag inte låtit blomma ut här på bloggen är mitt modeintresse. Trots att det faktiskt var det som initierade mina tidigaste kontakter med bloggvärlden.
De första bloggarna jag följde var Fashionista och (lite skämmigt, kanske, för en tant som jag?) Ebbas blogg (tätt följd av Popjunkien, som visade sig vara Fashionistas kompis).
Det som fick mig att känna för att modeblogga var dagens lyckosamma reaköp.
För ett par dagar sedan gick jag in på Mouche och spanade in ett par underbara, högklackade svarta stövlar.
Precis sådana som skulle boosta min partygarderob med typ femhundra procent.
Men eftersom jag lät min praktiska sida bestämma, köpte jag istället ett par mer bikerinspirerade stövlar som man både kan använda en hel dag på jobbet (med fötterna intakta) OCH klafsa runt i Göteborgsslasket med.
Och ändå se hyfsat cool ut.
Men jag kunde inte glömma de högklackade.
Så idag hade beslutet mognat, och jag gick tillbaka. Eftersom det var rea hade det naturliga varit att mötas av: "Nej, tyvärr. De är slut."
Istället blev det: "Ja, dom finns kvar. Ett enda par i 39. Och nu har vi sänkt priset ytterligare 20%. Det var nyss en tjej här och skulle köpa just det paret, men hon kunde inte bestämma sig. Synd om henne."
Det är ju sånt som bara inte händer.
Så därför är det här (om jag får säga det själv) apsnygga paret från "L´Autre Chose" numera i min stolta och lyckliga ägo:


Dom här mer fotvänliga Ashstövlarna är inte dumma heller. Också inköpta för halva priset.Andra bloggar om: , , , , , , ,

1 kommentar:

Fredo sa...

Ja, det verkar vara något nästan erotiskt med kvinnor och deras stövlar. Ibland önskar jag faktiskt själv att jag var kvinna. Det är snyggt som fan men är du kille är det mindre korrekt att ha dem utanpå byxorna. Den vita varianten går under namnet "fuckmeboots". Men den ser man väldigt sällan nu förtiden. Mest ute på Östersjön. I en C-hytt.