fredag 25 januari 2008

Köp en sån här vinkaraff


och vips har din fredagsflaska med vin förvandlats till en liten bottenskyla.

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ulrika!

En helt annan sak (än vinkaraff) som jag undrar om du oxå noterat på fredagkvällens program på Let´s Dance. Den kvinnliga programledarens röst.... påminner väldigt mycket om Ludmillas röst. När man väl hört rösten på det sättet så går det inte att få bort den ryska fallsetten ur ljudbilden. Man väntar bara på att hon ska säga - "chäääämpa chäääämpa" och "åååånt i roooompaan". Man undrar om de glömde att göra ett röstprov innan anställningen.

Hoppas ni har en skööön fredagskväll efter en slitsam vecka.

Många kramisar
Monkan

Ulrika Good sa...

Halloj Monkan! Kul att du dyker upp här. Saknar dej.
Nej, vi tittar ju på "På spåret" på (tre "på" i en mening...) fredagarna. Jag får kolla på reprisen på söndag och hålla öronen öppna för Ludmilla-falsetten. Låånga, låånga.

Anonym sa...

Hello,

Jag saaaaknar er alla oxå. Läser din blogg varje dag flera gånger och blir frustrerad när du inte hunnit lägga upp något inlägg på en stund - går då till jobbmailen och meetingmaker och kollar vad som står på ;) och ser att det är fullt upp på jobbet.

Appropå På Spåret så är det det första fredagsprogrammet som är igång - sedan över till slutet på Lets Dance. På spåret är standard så att t o m Ludde säger att "på fredag är det "Spåret" mamma!!" Och igår var det underhållande - för dom är ju helt hysteriska Filip och Fredrik - som piff och puff. Såg omgången då de fick storstryk och inte kunde så speciellt mycket så de var ju så revanschsugna igår. Och det var ju inte helt supersvårt för t o m jag kunde ett resmål och inte på 2 poängsnivån samt följdfrågorna - börjar man bli gammal då?? NÄÄÄÄ!

Må så gott!

Kramisar
Monkan :-)

Ulrika Good sa...

Jag missade första avsnittet med F&F, men det bästa i gårdagens avsnitt var när dom sa: "Vi gick vidare, gjorde Jan Guillou det? Nä. Det räcker för oss."
Kram!

jo sa...

Jag har två såna. :-)

Anonym sa...

Var köper man den karaffen?