söndag 6 januari 2008

When I´m Good, I´m Good...

En ny utmaning coming up.
Det är (ständigt denna) Mymlan som denna gång helt enkelt uppmanar mig att lista mina fem bästa inlägg.
Eftersom jag hållit liv i denna blogg alldeles lagom länge (sedan juni –07) för att kunna sålla ut fem små guldkorn, så hoppar jag mer än gärna på detta självförhärligande lilla tåg:
1. Jag är så klart mäkta stolt över att varit allra först med att uppmärksamma Vecko-Revyns horartikel. Det var faktiskt här det hela började. Och det blev ett jävla liv, minst sagt. (Det var kul att vara i hetluften för en helg, men jag skulle aldrig orka det i längden.)
2. Om jag inte har fel så har "Det bästa av två världar" varit uppskattad av många.
3. Att få chansen att ge tillbaka när man blivit riktigt dåligt bemött på en snobbig lunchrestaurang är uppfriskande :-).
4. Den här lilla bagatellen om HM:s senaste designkollektion tycker åtminstone jag själv är kul, men den kräver att du inte är född igår för att du ska fatta det roliga.
5. Och sist, en reflektion om kvällstidningarna kulturredaktioner som jag tycker känns relevant.
UPDATE: Förresten. Glöm nr 5. Den här är roligare. Jag är så himla nöjd med att lyckats ha fånga både mej och det ball-a på samma bild.

Stafettpinnen ger jag vidare till: A Little Less Conversation, Mikebike, Popjunkien, Abbes pappa och den mycket lovande nyfödingen Heja Sverige (lite prematurt kanske, eftersom Robert gjort 14 inlägg hittills...). En motivering till varje val ger pluspoäng i min bok.


Andra bloggar om: , ,, , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

When you're goo, you are REALLY Good! :)

Tack ska du ha, hade dem alla i minnet faktiskt.

Anonym sa...

Jahaja. Vart fan tog d vägen i mitt första good? *muttrar*

Ulrika Good sa...

Jamen du kanske tycker att jag är LITE goo i alla fall :-).
(Eller kanske goo i hövet, som vi säger här i Götet.)

Anonym sa...

Och där tycker jag 2:an är en riktig goodbit!! :)

mikebike sa...

Hej Ulrika!
Egentligen så antar jag aldrig utmaningar längre. Jag har gjort min beskärda del. Men kanske att jag gör den här. Jag har ju hållt på såpass länge att jag faktiskt inte kommer ihåg allt längre, så i rent självstudiesyfte är det intressant. Dock med förbehållet att det känns väldigt skumt. Man är ju trots allt fostrad i janteland

Ulrika Good sa...

Jag har bott mitt i Jantelandet i hela mitt liv. Men jag börjar lämna dess territorium allt oftare.
Jag blir glad om du också gör en sådan utflykt och klappar dig själv på axeln fem gånger om.

Argmannen sa...

Haha vilken fuling. Min teori är att du bara vill att jag ska skriva något i jag-form och inte vara så jävla ödesmättad ;) Får fundera på hur jag tacklar din utmaning. Tack i alla fall :)

Anonym sa...

Hej Ulrika. Den här var fan inte lätt. Men jag är i alla fall färdig med din utmaning nu. Kolla om du håller med.