lördag 19 januari 2008

Jag har fått ett nytt huvud

Fullt medveten om att det här är en större nyhet för mej än för dej kan kan inte låta bli att visa en spontan glädjeyttring över att jag äntligen har en anständig header på min blogg. Anständigt, förresten, jag tycker den är jättesfin! Det kan jag säga, för det är inte jag som gjort det, utan det är Abbes pappa som varit så ofantligt snäll att han tagit sig tid och knåpat ihop den åt mej.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Fredo sa...

Coolt. Mitt förslag var om du tänker dig att man plåtar en björnfäll med huvud, i grodperspektiv. Just det, den man kunde se på nyårsafton. Sen byter man ut butlern mot ett Ulrikaben som är på väg mot huvudet. Vid huvudet - en liten text som liksom ser ut som björnen säger det med "As Good as it gets". Typ.

Ulrika Good sa...

Vad konstigt, Fredo! Det låter precis som det som var nummer två på vår lista.
Men nu blev det så här istället.