söndag 5 oktober 2008

"All of them."

Om en knapp månad är det val i USA.
Låt oss hoppas att de inte ersätter en pantskalle med en vars vicepresident svarar så här på den mycket komplicerade frågan: Vilka tidningar läser du?

Hur ironiskt är det inte att när det äntligen kommer fram en kvinna i de här sammanhangen, så är det en skräckinjagande sak som dels svarar som i klippet ovan på enkla frågor, och dels är emot abort vid alla omständigheter (inklusive incest och våldtäkt).
För att nämna två skrämmande saker med henne.
Saturday Night Live har gjort sketcher där den hyllade Tina Fey spelar Sarah Palin och manuset består av verkliga ihopklippta repliker som Palin sagt i olika sammanhang.
Och världens bästa humormanusförfattare hade förmodligen inte kunnat skriva en bättre sketch.

, , , ,

3 kommentarer:

RuggigHund sa...

Det är otroligt hur personer som Palin kan komma ens så här långt i ett presidentval. Jag blev förvånad av det här http://www.youtube.com/watch?v=Z75QSExE0jU klippet, även om det är en mer krävande sakfråga. Men att inte klara av att namnge någon dagstidningar hon läser är ju otroligt.

Ulrika Good sa...

Rugghunden: Det var ruggit läskigt det klippet. Jag klarade knappt av att titta.

Anonym sa...

Tack vare Bush så har vi ju facit på hur långt någon kan komma i ett presidentval.
Fascinerande på ett ytterst skrämmande sätt.

Hon är definitivt ett toppkandidat i "om jag och hon hamnade på en öde ö hade det bara funnits en sak; simma - svälj - simma - svälj".

En diskussion som jag rekommenderar om man tex vill lära känna människorna omkring sig lite bättre eller kanske bara vill starta ett världskrig...

Personligen kan jag bara säga att om någon jag jobbar med hade haft Palin, Viktoria Silverstedt och Paris Hilton som drömpartners på den öde ön hade den personen direkt blivit en toppkandidat på min "simma - svälj" lista. ;-)