måndag 20 oktober 2008

Är det bara jag del 1.

Är det bara jag som tycker att det låter som värsta Greven av Monte Cristo-upplevelsen när Papa Dee berättar i Expressen om sina fyra veckor i häktet?

Hur var det nu han sjöng? "The first cut is the deepest."

,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter mer som Travis Bickle i Taxi driver. :)

Ulrika Good sa...

Greven av Monte Christo goes Taxi Driver, alltså. Och gråter ut i Expressen.

The Girls Of Florida sa...

Himla märkligt det här. Fram tills nu har jag alltid inbillat mig att herrn är en trevlig figur. Du vet en sån där man gärna äter middag och dricker långsamt vin med.
Nu är jag bara himla glad att jag aldrig har träffat honom.

Sindri sa...

Och så förstår han nu varför Amnesty finns. Ja, det måste ha varit svårt med all den hårda pocket läsningen, yoga övningarna och godisvagnen...

Ulrika Good sa...

TGOF: Det är ju det man inbillat sig. Men nu! Middag och vin = levande ljus = hjälp!

Sindri: Det är märkligt hur han har lyckats breda ut sig i Expressen med sin egen version av saken, och ändå bara åstadkommat att han låter totalt verklighetsfrånvänd och egofixerat.
(Haha, godisvagnen. Det finns mer att hämta där, känner jag.)

Sindri sa...

Träffar endel folk som ljuger genom jobbet och man kan peka ut dem direkt för att de ger en så många detaljer och onödig information att man bara tänker: men gud varför berättar du det här för mig? Känns lite så med alla deras förklaringar ;-)

Ulrika Good sa...

Just det, Sindri. Det verkar dels, som ett babblande för att dölja, dels som någon som kanske inte längre kan skilja på verklighet och hittepåscenarier.
Vad jobbar du med, förresten?