tisdag 11 november 2008

Klaskalas.

Jag är ledsen om den här bloggen fått en olycklig slagsida i de senaste inläggen, men när jag upptäcker att Bruno Banani inte bara håller på med parfymer, utan även med kalsonger är jag bara tvungen att köra ett varv till i genitalieparken.

Visst vore det trevligt att förpacka klasen i ett par Bananikallingar?
Men tänk på att dom är not for everybody.

4 kommentarer:

MissMythos sa...

Nej det kan inte vara sant?! haha... blir ju bara värre detta.

Jag gissar Bruno Bananis målgrupp är gaymän. Jag får inte ihop det hela med dom bruna bananerna och att dom inte är för vem som helst... säg att det är så!

;-)

Charlie Truck sa...

Jag vet inte om det stämmer men som jag minns det fanns Börje Salmings kallingar (jo han har också sålt sådana) bara i L, XL och XXL, inte i mindre storlekar. Genialt (eller menar jag genitalt?)

Ulrika Good sa...

Miss M: Du kanske har rätt. Bruna bananer för män...

Charlie: Det borde jag ju veta, för jag jobbade ju på byrån som gjorde reklamen för Salming Underwear. Men det gör jag inte.
Mitt enda Salmingminne var att jag skrev en platsannons, när AD:n som jobbade med Salming slutade och skulle ersättas, med rubriken: "Vill du ta över Börjes kalsonger?"

The Girls Of Florida sa...

Vänta lite nu här, jobbade du med Salming? Var det samma byrå som hade en salming tävling. "Skriv en slogan och vinn underkläder för 3000kr" Känns det igen?

Förresten så är väl bananikallingar bara till för dom med bananer.