fredag 28 november 2008

Roligast på Idol ikväll

och kanske någonsin, var när det mest hysteriska Johanfanset världen sett skrek som ett stressat marsvin och sedan fick komma upp på scenen.
För att få Johanspel, totalt.
Vad gör han med fjortisarna, egentligen?
Inte är det via öronen han får deras hjärtan att kollapsa, i alla fall.


, ,

14 kommentarer:

AnneliH sa...

Hon hade säkert betalt för det...

Ulrika Good sa...

Anneli: Kanske. Men i så fall kan hon ha en framtid på Dramaten. Väldigt övertygande.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Mrs. Smartass! ;-)
Jag kommer nog aldrig få det där rätt.
Kanske?
Men du blev glad för reflexen va?
Kram, näääähhhh vänta.
Bamsekram,
Klaus

Anonym sa...

Jag tycker att det var pinsamt att se den lilla bruden flippa. Herregud.

Ulrika Good sa...

För förvirrade läsare vill jag förtydliga att Klaus syftar på en smartasskommentar som jag la på hans (dvs Sveriges bästa) blogg.
Klaus: Jag blev jätteglad. Och det ska jag... reflektera över imorgon, tror jag.
Bamsekram på dej med.

Ulrika Good sa...

Agilitydream: Pinsamt, men underhållande.

Anonym sa...

Nej, inte ens underhållande tyckte jag. Enbart pinsamt. Jag skämdes ända in i tv-rutan för hennes skull. Usch vad larvigt. Jag är glad att det är över nu, att lillpojken äntligen är ute ur tävlingen...

Anonym sa...

Så du menar att du tittade på idol istället för på spåret? ILLA! ;)


Nu såg jag inte händelsen i idol men om jag gjort det hade jag tyckt det var pinsamt, inte det minsta underhållande och undra om hon är riktigt riktig i huvudet...hårt men sant

Ulrika Good sa...

Jens: Men det var ju en liten tjej. Dom har rätt att vara Idolhysteriska på det sättet.
Anonym: Hört talas om inspelningsbar DVD. Nowadays behöver man inte välja. Jag tänkte se På spåret idag.

Anonym sa...

"Men det var ju en liten tjej. Dom har rätt att vara Idolhysteriska på det sättet. "

Nej, sen när hon efteråt säger att Johan (som hon aldrig träffat) betyder mer än hennes familj, då är något fel...

Ulrika Good sa...

Anonym: Då har du sett mer än jag har gjort. Jag såg inte mellansnacket i TV400. Fast jag vet inte, man får säga sånt när man är fjorton. Småtjejers idoldyrkan har alltid hånats, sen Beatles dagar. Idag är det mest gubbar som hyllar Beatles och ingen tycker det är fånigt.

Ulrika Good sa...

Småtjejers idoldyrkan och objekten för deras dyrkan, har alltid hånats, skulle jag säga.
Och så såg jag att tjejen var 12 år gammal.

Dammråttan sa...

Har totalt missat höstens idol. Har liksom inte orkat lägga någon tid på det. Brukar inte kolla slaviskt ananrs heller, emnhalka in på repriser och se utröstningarna, så att man hänger med. Inte denna omgång alltså. Så när jobbarkompisen loggade in på Aftonbladet (enda icke-jobbaktiga websida vi har att tillgå förutom eniro) igår och sa med tragisk röst "Å nej Johan Palm, åkte ur" Fattade jag inte ens att hon pratade om Idol. Var ju tvungen att kolla ditt klipp och insåg att jag faktiskt sett något klipp med honom tidigare. Tycker att han ser SÅ stel ut på scen och gillar inte alls skrikrösten. Söt kille. Tror det förklarar en del. Sen har jag ju inte sett allt. Kanske råkat se de sämre klippen med honom.

Anonym sa...

Det är väl ganska typiskt tonårstjejer , så har det väl alltid varit och inget fel i det . Varför ta allt på blodigt allvar . Det var väl mest lite kul .Inget att förfasa sig över.